Diensten

Huis Verkopen Hoorn

Een huis verkopen in Hoorn ? Dat lukt zeker met Boekweit Olie. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring en inmiddels een groot bestand aan potentiële kopers opgebouwd. Onze medewerkers wonen waar zij werken, zo weten we precies wie opzoek is naar een woning

Neem contact op

Wij helpen bij

Een goede verkoopstrategie in Hoorn en omstreken

Jouw huis in Hoorn goed verkopen begint met een goede verkoopstrategie. Wat voor een type huis of pand heb je? Is de locatie rondom Hoorn? Voor welk soort koper is het geschikt? Waar bevindt deze koper zich? Hoe kunnen we hem bereiken? En hoeveel geld heeft hij ervoor over? Samen met jou komen we snel tot de kern van deze vragen en komen we tot een reële verkoopprijs.

De woningpresentatie

Hoe jij jouw huis presenteert tegenover de doelgroep is cruciaal voor een snelle verkoop. We zorgen voor een ‘Te Koop’ bord en starten een zoektocht door ons eigen zoekersbestand en persoonlijke netwerk met honderden actieve zoekers. Ook stellen we onze collega-makelaars van de NVM op de hoogte, zodat ook zij kunnen uitkijken naar een koper. Daarnaast zullen we er alles aan doen om er voor te zorgen dat jouw huis gezien wordt. Wij brengen jouw woning of pand onder de aandacht:

  • In de verkoopbrochure;
  • Op www.funda.nl;
  • Op social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter;
  • Via virtual reality;
  • Door gericht te mailen naar ons zoekersbestand en naar actieve bezichtigers;
  • Op de website van Boekweit Olie;
  • In de etalage van ons opvallende kantoor in het centrum én in vier andere binnenstadsetalages.

De bezichtigingen

De makelaar maakt afspraken om jouw huis of bedrijfspand te bezichtigen. Hij of zij leidt de koper rond en stelt vragen om te kijken of en hoe er aan de behoeften van de koper kan worden voldaan.

De onderhandelingen

Spannend, er is een kandidaat! Nu komt het erop aan om de prijs te krijgen die jij in je hoofd hebt. Maar hoe doe je dat? Gelukkig hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Onze makelaars hebben vaker met dit bijltje gehakt en beheersen de fijne kneepjes van het onderhandelen. Zo komen we tot de beste prijs voor jouw huis.

Een succesvolle verkoop

De champagne knalt. Een huis kopen in Hoorn is een feit. Althans, mondeling. We zijn in de laatste fase en dat is de stap van de verkoopakte. Wij stellen hem voor je op met daarin de waarborgsom en een aanvaardingstermijn. We bekijken ook de financieringsmogelijkheden van de koper. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. We zorgen voor de controle en de ondertekening van de benodigde papieren van de betrokken partijen en regelen alles met de notaris. Als laatste volgt de overdracht van de woning en de officiële overhandiging van de sleutels.

 

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Boekweit | Olie Makelaars en Taxateurs

9,0

Boekweit Olie , ze regelen alles van A tot Z, zelf totaal geen omkijken naar de verkoop van je huidige woning. Ook hun expertise gevraagd en gehad voor de aankoop van mijn nieuwe woning. Ze ontzorgen hun klanten en dat is in verhuistijd een hele prettige bijkomstigheid. Niet alleen de makelaar die met je praat maar ook alle medewerkers op kantoor zorgen voor een prima verloop bij het verkopen of aankopen van een woning !
Boekweit | Olie Makelaars en Taxateurs

10,0

Persoonlijk contact (je hoort geen bandje maar je krijgt gewoon iemand meteen aan de lijn), goede tips, goed bereikbaar. Je merkt dat dit kantoor dé grootste speler op de markt is. Zij hebben een enorm goed gevuld zoekersbestand. Wij zijn tevreden over het hele verkoopproces en de uiteindelijke opbrengst. We hebben even overwogen om het zelf te verkopen maar zijn er nu 100% van overtuigd dat de investering in de makelaar gezorgd heeft voor een beduidend hogere opbrengst. Aanrader voor iedere verkoper!

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×