Wijken

Wonen in de Grote Waal

Waarom willen mensen in de Grote Waal wonen? Het is dichtbij de stad, de natuur en aan het water. Wat wil je nog meer?

Dichtbij de binnenstad én de uitvalswegen

De Grote Waal ligt aangrenzend aan de binnenstad van Hoorn. De wijk is gebouwd tussen 1960 en 1980 en beschikt over zowel laag- als hoogbouw. Momenteel wordt de wijk vernieuwd en verbeterd. Gemeente, bewoners, Intermaris en andere organisaties hebben hiervoor de handen ineen geslagen.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Wonen

Pluspunt van het wonen in de Grote Waal was (en is nog steeds) het wonen achter de dijk. Wie in de Grote Waal woont, zit redelijk dicht bij de binnenstad en de bijbehorende voorzieningen. Tegelijkertijd ligt de natuur binnen handbereik: het Dwaalpark, het recreatiegebied De Hulk, het Landje van Naber, de Westfriese Omringdijk en het Markermeer.

In het Dwaalpark kun je kano’s huren, er liggen tennisvelden en er is ideaal viswater te vinden. Ook aan de jeugd is gedacht. Naast een Cruijff Court, zijn er diverse voetbalveldjes, sportvelden, schooltuintjes en verschillende speel- en zonneweiden. Bovendien is er een kinderboerderij: de Waalrakkers.

Voorzieningen

In de wijk staan drie scholen, er is een buurtwinkelcentrum, een apotheek, een sportcomplex (Zwaluwen ’30) en een basketbalveld.

Bekijk ons aanbod in Hoorn

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×